WEDSTRIJD Fenerbahce Beringen - Bouarza-Medina Bruxelles  5 - 4  (2-2)

DATUM 25-01-2013  21:15

DOELPUNTEN 4’ Opdenakker (1-0), 11’ Cammalleri (2-0), 17’ en 18’ Touil (2-1 en 2-2), 29’ Di Salvo (3-2), 36’ Öztürk (4-2), 37’ Ikken (4-3), 40’ Abakach (4-4) en 40’ Opdenakker (5-4).

VERSLAG De eerste helft had nauwelijks iets om het lijf: BMB viel aan en Fenerbahçe counterde naar hartenlust. Gevolg: 2-0 na elf minuten door goals van de snelle mannen Opdenakker en Cammalleri. Met een vrije trap en een verrassend afstandsschot kwamen de Brusselaars nog voor de rust langszij. Ook na de koffiepauze waren de eerste kansen voor de bezoekers. Het getij keerde, want pas de vierde mogelijkheid leverde Beringen de 3-2 op. Met nog net geen vijf minuten op de chrono ging de bezoekende kapitein Amraoui vliegende doelman spelen. Het brak hem en zijn maats zuur op, want thuisdoelman Ufuk Öztürk vloerde hem meteen met een dropshot. De spanning en de kansen wisselden per aanval: 4-3, 4-4 en nog 41” te spelen. In een alles-of-niets aanval kon met nog 23” te gaan bezorgde Opdenakker hem en zijn maats een delirium.